romana :: english
servicii de investigatii private
  • Primul pas pentru a nu fi nefericit este sa nu ai timp sa te gandesti la nefericire. (G.B.Shaw)

Intrebari frecvente detectiv particular

Desi speram ca pagina noastra web se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, totusi incurajam pe oricine doreste, sa ne adreseze intrebari despre serviciile noastre.

Suntem onorati sa va ajutam!

Deoarece fiecare caz in parte este unic, va rugam sa programati o intalnire cu anchetatorii nostri si sa expuneti situatia dumneavoastra, ca sa putem decide, felul de investigatie de care aveti nevoie.

Pentru a va face sa intelegeti mai bine cine suntem si cum lucram, vom raspunde la cateva intrebari puse de clientii nostrii, cu promisiunea ca vom transpune in pagina, toate intrebarile ce ni se vor pune.

I: … doresc sa apelez la serviciile d-voastra. Imi este teama însa sa nu afle. Poate sa se întample asa ceva?

R: Multi clienti sunt îngrijorati de confidentialitate. Fiti sigur ca informatiile furnizate de dumneavoastra sunt strict secrete. Inclusiv consultanta va va fi protejata. Suntem chiar de acord sa discutam cu dumneavoastra cazul, fara sa stim cine sunteti, pana cand va veti simti sigur ca va întelegem si va putem ajuta.

Din pacate cel ce se confrunta cu un astfel de caz are de cele mai multe ori si dreptate. De aceea permiteti investigatorilor nostrii sa va aduca adevarul. Stim ca va este greu sa vorbiti despre partenerul care va înseala, dar este important sa mergeti mai departe cu viata dumneavoastra si sa nu va simtiti vinovat de situatia aceasta.

Nu uitati!

Putem obtine mai repede dovezile, si bineinteles costurile vor fi mai mici, daca vom colabora. Fara informatii ambele parti pierd.

Fara nici o rezerva, clientul trebuie sa stie ca informatiile detinute de investigator sunt folosite doar pentru a-l ajuta, si sub nici o forma în alte circumstante.

I: … un investigator privat? Cine este, si de fapt ce face un investigator?

R: Un investigator, este acel agent secret, aflat in serviciul politiei sau particular care culege date, informatii sau investigheaza in interesul unei persoane fizice sau juridice.

Ca si in cazul unui avocat, notar, doctor, psiholog, statul a legiferat ca anumite profesii sa fie licentiate pentru a proteja publicul de cei ce nu au experienta, si se doreste calificarea intr-o astfel de meserie pentru a o practica corect.

Munca pe care un investigator privat o desfasoara este strict confidentiala si ramane intre acesta si client.

I: … care sunt modalitatile de lucru ale companiei dumneavoastra?

R: Modalitatile de lucru ale companiei noastre sunt diversificate si sunt in intregime la discretia clientului, ele facand obiectul unui contract, semnat de ambele parti.

Actiunea noastra se finalizeaza printr-un raport de investigatii sau dupa caz, de supraveghere, scris si semnat de conducerea companiei. El se preda clientului impreuna cu factura, care evidentiaza costul total al actiunii noastre.

I: … este adevarat ca o mare parte din aplicantii la joburi mint in legatura cu vechile locuri de munca?

R: Da, este foarte adevarat.

Un numar din ce in ce mai mare de CV-uri contin informatii false si inselatoare.

Angajatorii de cele mai multe ori trec cu vederea unele neadevaruri, legate de venituri umflate, titluri false, caziere ascunse …fara a lua in calcul, ca asemenea decizii pot duce la falimentul firmelor.

Sa ne gandim ce consecinte dezastruoase poate avea angajarea unui medic cu diploma falsa!

Ca investigatori va recomandam, verificarea fiecarui angajat, inainte ca acesta sa va puna in pericol afacerea.

Un investigator privat va va da adevaratele informatii despre angajatul dumneavoastra, analizand si testand toate informatiile in amanunt.